Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Inrichting verpleeghuis dementie

Optimale inrichting voor een verpleeghuis met focus op dementiezorg

De inrichting van een verpleeghuis is onwijs belangrijk, zeker omdat er ook veel mensen met dementie wonen. Daarom is het van belang om te kiezen voor een dementievriendelijk interieur. Een van de belangrijkste kenmerken van zo’n interieur is het huiselijke gevoel dat terugkomt. U wilt natuurlijk wel dat de bewoners van uw verpleeghuis zich zo comfortabel en veilig mogelijk voelen. All Art Design heeft ervaring met het creëren van inrichtingen voor zorginstellingen. Wilt u (een deel van) de inrichting van uw verpleeghuis herinrichten en wilt u dat er in het interieurontwerp goed rekening wordt gehouden met bewoners die dementie hebben? Een samenwerking met onze interieurbouwers is wat u kan helpen!

Een bijzondere én huiselijke inrichting die uw verpleeghuis dementievriendelijker maakt

Mensen met dementie hebben behoefte aan herkenbare spullen – zeker in de inrichting van een verpleeghuis. Voor we aan de slag gaan met het ontwerpen van uw interieur, maken we graag kennis met u en uw interieurwensen. Samen zorgen we voor een complete inrichting die ervoor zorgt dat uw bewoners uiteindelijk kunnen leven in een dementievriendelijkere omgeving. We denken na over het lichtplan, de indeling van meubilair, het toevoegen van voelelementen en welke onderdelen echt onmisbaar zijn voor uw bewoners. Na het gesprek maken wij een moodboard of ontwerp dat we met u bespreken. Zodra u uw goedkeuring geeft, kunnen we overgaan tot de realisatie van het ontwerp.

Tijd voor de realisatie van de huiselijke inrichting

Als u samenwerkt met All Art Design, kunt u alle aspecten van de verbouwing laten uitvoeren door onze specialisten. Wij houden van kwalitatieve materialen en kiezen waar mogelijk voor duurzame oplossingen. Daarbij kunnen we u compleet ontzorgen door de meest geschikte leveranciers te kiezen. Samen met deze leveranciers, zoals aannemers en elektriciens, zorgen we ervoor dat de inrichting van uw verpleeghuis een stuk beter wordt voor de bewoners die dementie hebben. Heeft u zelf leveranciers in gedachten? Dan maken we graag kennis met ze, zodat we de samenwerking goed kunnen laten verlopen. Uiteraard verlopen alle werkzaamheden binnen de afgesproken tijden.

Zorginterieur inspiratieboek

Download nu gratis en vrijblijvend ons inspiratieboek met daarin alle informatie over onze projecten. Met hierin:

  • Diverse voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze
  • Inspiratievolle tips en tricks van onze specialisten met praktische voorbeelden
img-2

Interieur- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van interieur-projecten.

img-3
BrabantZorg - locatie AAtrium
img-4
Brabant Zorg – locatie Corte Foort
img-5
De Lange Wei

Zorginterieur projecten

De afgelopen jaren hebben wij diverse zorginterieur projecten gerealiseerd. Bij ZGEM, locatie Vita Rijen, beschikken ze over een prachtige royale tuinkamer. Helaas zat er weinig sfeer en eenheid in deze ruimte en maakten de bewoners er helaas weinig gebruik van.

Samen met de klant hebben we een totaalontwerp gemaakt om de tuinkamer in te delen in diverse zones, zoals een prikkelrijke zone en een prikkelarme zone. Het resultaat is een rustgevende ruimte waar cliënten heerlijk kunnen ontspannen. 

Ook is All Art Design gespecialiseerd in zogenaamde healing environments.  Neem contact op met ons om er meer over te weten te komen. 

Benieuwd naar meer zorginterieur projecten? Bekijk deze hier.

interieur-zorg-dementie-all-art-design

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!