Brabant Zorg Aatrium

Het liftplein bij Brabant Zorg Aatrium hebben we de look en feel van een dorpsplein gegeven. Door de bakstenen structuur en de beplanting in de
bestickering wordt buiten naar binnen gehaald. Ondanks de bestickering op de ramen blijft het contact met de andere ruimtes en blijft lichtinval van buiten behouden.
Doordat de bestickering doorloopt over de liften wordt het een rustige eenheid en het zorgt er ook voor dat de liften lastiger te herkennen zijn voor bewoners, hetgeen het vluchtgedrag verminderd.
Tevens hebben we in een raampartij een religie-neutrale herdenkingsplek gecreëerd. Hier kunnen bewoners foto’s, kunstkaarsen, bloemen en memorabilia plaatsen om dierbaren te herdenken.

img-2

Andere Projecten

img-4
Het Spectrum – De Sterrenlanden

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-5

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!