Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Onze diensten

Waar werken wij voor?

Retail

Retail interieur zit in ons DNA: het ontwerp, de productie en het plaatsen van point-of-sale materiaal voor retailers en ketens, in- en out-store.

Hospitality

Ons doel is dat we van iedere onderneming een ware beleving maken. Dit begint met een passend en inspirerend ontwerp.

Petrol

Het doel bij de inrichting van tankstations is dat er door de ondernemer hogere omzetten gerealiseerd worden. Het complete tankstation interieur passen wij daarop aan. 

Healthcare

Bij de zorginterieur voor o.a. mensen met dementie komt onze ervaring met storytelling en sfeerbeleving uitstekend van pas. Onze zorgconcepten zijn er op gericht om voor bewoners een optimale woonomgeving te realiseren.

Benieuwd naar onze projecten?

In de afgelopen jaren hebben we diverse soorten projecten mogen begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in interieurbouw, interieurontwerp, interieurrealisatie, standbouw en bouwbegeleiding. Dit doen wij voor verschillende soorten bedrijven in allerlei branches. Van het ontwerpen van het interieur voor tankstations, tot mooie en unieke stands voor beurzen, bij All Art Design ben je aan het juiste adres voor jouw project. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Bekijk al onze projecten online of vraag direct gemakkelijk een offerte aan op de website. 

Bouwbegeleiding Shell Dauwendaele

Welke dienstverleningen bieden wij aan?

Interieurbouw

All Art Design is een expert op het gebied van interieurbouw. We hebben diverse specialisten en vakmensen in huis om uw interieurbouw-project in goede banen te begeleiden.

Interieurontwerp

Het ontwerpen van interieurs zit in ons DNA en dit doen we al jaren voor diverse soorten klanten. Bij ons weet u daarom zeker dat u aan het juiste adres bent voor het interieurontwerp dat past bij uw wensen en eisen.

Interieurrealisatie

Bij ons kunt u ook terecht voor interieur-realisatie. Wij nemen graag al uw werkzaamheden uit handen. Van schilder tot sloopwerkzaamheden, van het aanpakken van plafonds tot vloeren, van lichtplan tot styling.

Standbouw

All Art Design is de standbouwer waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk de expertise en vakmensen in huis om unieke en opvallende stands te realiseren.

Bouwbegeleiding

All Art Design is de standbouwer waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk de expertise en vakmensen in huis om unieke en opvallende stands te realiseren.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download ons inspiratieboek

  • Diverse voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd
  • Uitleg over onze werkwijze
  • Gratis & geheel vrijblijvend
img-3
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!