Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tankstation interieur

All Art Design realiseert en ontwerpt het interieur van tankstations

Het doel bij de inrichting van tankstations is dat er door de ondernemer hogere omzetten gerealiseerd worden. Het complete tankstation interieur passen wij daarop aan. Dit kan soms betekenen dat er een totale verbouwing plaats moet vinden. Bij het inrichten van uw tankstation zullen we u compleet ontzorgen. Van vloeren tot meubilair, All Art Design staat voor u klaar.

Van concept tot realisatie van uw tankstation interieur

Wij hebben al voor meerdere tankstations de inrichting mogen verzorgen en kunnen u daarom goed adviseren gedurende het hele proces. Allereerst inventariseren we uw wensen en eisen tijdens een persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan maken wij een eerste ontwerp voor uw tankstation inrichting. Afhankelijk van uw wensen ontzorgen wij u of blijft u nauw betrokken bij het gehele traject. 

Tankstation inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tankstation interieurprojecten

Voor Mol Schuddebeurs mochten wij de totale verbouwing en inrichting van tankstation Shell de Schelphoek ontwerpen en uitvoeren. Dit was een ingrijpende verbouwing waarbij de elektra is verlegd, er een nieuwe vloer is gelegd en het complete tankstation interieur is vernieuwd. Het resultaat is een sfeervolle en stoere inrichting van het tankstation. Benieuwd naar meer tankstation interieur projecten? Bekijk deze hier.

Tankstation interieur Shell de Schelphoek

Interieur- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van interieur-projecten.

img-4
Koffie & Meer
img-5
Shell Dauwendaele
img-6
Shell de Schelphoek
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!