Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Zorginterieur

Op zoek naar een specialist in interieur voor zorginstellingen?

Bij interieur voor zorg gericht op o.a. mensen met dementie komt onze ervaring met storytelling en sfeerbeleving uitstekend van pas. Onze zorgconcepten zijn er op gericht om voor bewoners een optimale woonomgeving te realiseren.

All Art Design is gespecialiseerd in zorginterieur. Door op maat gemaakte objecten met bijpassende beelden & kleuren kunnen wij de gewenste sfeer aanbrengen of thematische opstellingen realiseren. Diverse aspecten komen daarbij aan bod: het zien, het voelen, het ruiken en het horen. Wij sluiten aan bij de meest recente inzichten en onderzoeken. Vervolgens passen we de zorginrichting hierop aan om het welzijn van bewoners te bevorderen.

Van concept tot realisatie van interieur voor zorginstellingen

Doordat wij veel ervaring hebben op het gebied van zorginterieur en veel onderzoek doen op dit gebied, weten wij waar de inrichting van een zorginstelling aan moet voldoen. Wij presenteren allereerst een ontwerp dat voldoet aan alle wensen en eisen van de zorginstelling. Niet alleen zorgen wij voor de juiste zorginterieur van bepaalde ruimtes, maar eventueel ook voor losstaande elementen zoals een “bewonersboom” of “belevingskast”. Ook zithoeken en deur- of raam stickers in een bepaalde stijl of thema zijn mogelijk.

Zorginterieur inspiratieboek

Download nu gratis en vrijblijvend ons inspiratieboek met daarin alle informatie over onze projecten. Met hierin:

  • Diverse voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd
  • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze
  • Inspiratievolle tips en tricks van onze specialisten met praktische voorbeelden
img-2

Interieur- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van interieur-projecten.

img-3
BrabantZorg - locatie AAtrium
img-4
Brabant Zorg – locatie Corte Foort
img-5
De Lange Wei

Zorginterieur projecten

De afgelopen jaren hebben wij diverse zorginterieur projecten gerealiseerd. Bij ZGEM, locatie Vita Rijen, beschikken ze over een prachtige royale tuinkamer. Helaas zat er weinig sfeer en eenheid in deze ruimte en maakten de bewoners er helaas weinig gebruik van.

Samen met de klant hebben we een totaalontwerp gemaakt om de tuinkamer in te delen in diverse zones, zoals een prikkelrijke zone en een prikkelarme zone. Het resultaat is een rustgevende ruimte waar cliënten heerlijk kunnen ontspannen. 

Ook is All Art Design gespecialiseerd in zogenaamde healing environments.  Neem contact op met ons om er meer over te weten te komen. 

Benieuwd naar meer zorginterieur projecten? Bekijk deze hier.

interieur-zorg-dementie-all-art-design

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!