Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-interieur

All Art Design realiseert het horeca-interieur voor uw onderneming

Ons doel is dat we van iedere onderneming een ware beleving maken. Dit begint met een passend en inspirerend ontwerp. Storytelling en beleving zijn twee aspecten die hier niet in mogen ontbreken. Zo realiseren we inspirerende horeca-interieurs voor diverse soorten horecabedrijven, zoals restaurants en hotels en indoor-speeltuinen. Is uw horeca-interieur dus toe aan een nieuwe beleving? Wij hebben de juiste expertise en vakmensen in huis om dit waar te maken. 

Van concept tot realisatie van uw horeca-interieur

We vinden het prettig om tijdens een persoonlijke afspraak eerst uw wensen en eisen te bespreken. Dit vertalen we eerst naar een passend ontwerp van uw horeca-interieur. Zo kunt u precies zien wat we voor ogen hebben. We spreken een duidelijke planning met u af en houden ons altijd aan de afspraak. Een persoonlijke aanpak vinden we erg belangrijk. Het gaat immers om uw eigen onderneming. 

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-3
IJVV De Zwervers
img-4
Koffie & Meer
img-5
Restaurant Passant

Bekijk alle horeca-interieur projecten

Wij zijn een expert op het gebied van horeca-interieur. Zo hebben we voor de IJsselmondse Voetbal Vereniging het complete horeca-interieur van de kantine in het clubgebouw mogen ontwerpen en realiseren. Het resultaat was een opvallende bar! Al het horeca-interieur zoals de kasten, balies en keukenblokken zijn geproduceerd in onze eigen werkplaats en op locatie gemonteerd. Alle werkzaamheden hebben wij zelf mogen uitvoeren en alles was binnen de afgesproken deadline afgerond. Maar zo hebben wij nog meer voorbeelden van verschillende horeca-interieur projecten! Bekijk deze hier.

img-6

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!