Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Over Ons

Wie zijn we?

Wij zijn “sfeermakers” en denken in concepten en oplossingen.  Met een klein, maar vastberaden team werken we elke dag aan mooie projecten. Ieder met zijn of haar eigen expertise. We houden van het wauw-effect en denken graag “out-of-the box”. We worden blij van mooie materialen, het creatieve proces, het van “niets” iets heel moois maken. We staan voor een hoge kwaliteit en een uiterst tevreden klant.

Qua ontwerp

Op basis van de wensen van de klant gaan we aan de slag met het maken van een moodboard en/of ontwerp, zodat een klant een goede visualisatie krijgt van het eindresultaat qua indeling en materialen.

Qua realisatie

Wij staan voor het gebruik van kwalitatieve materialen en zijn stipt qua afspraken en planning. Daar waar mogelijk kiezen we voor een duurzame oplossing qua materiaal of hergebruik.

Qua bouwbegeleiding

Wij kunnen u compleet ontzorgen door de meest geschikte leveranciers te selecteren en aan te sturen. Denk aan aannemers, loodgieters en elektriciens. U kunt ook samen willen werken met uw huidige leveranciers. Ook in dat geval zorgen wij er voor dat alles in goede banen wordt geleid en dat uw project binnen de afgesproken deadlines gerealiseerd wordt.

Qua interieurbouw

In onze werkplaats realiseren wij op maat gemaakte interieurelementen, zoals balies, wandkasten, keukens, tabakskasten, displays, winkelinterieurs, etc. Dit resulteert in korte lijnen en snelle productietijden.

Qua standbouw

Bij een beursdeelname komt heel wat kijken. Wij ontwerpen en realiseren in het oog springende stands en plaatsen deze op (inter)nationale beurzen. Wij ontzorgen onze klanten volledig: van het aanvragen van alle vergunningen ter plaatse tot het opslaan van uw stand. Doordat wij werken met het modulaire systeem van Bematrix, hebben wij duurzaamheid, snelle opbouwtijden en hergebruik van materialen hoog in het vaandel staan.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Inspiratie opdoen? Download onze brochure!

img-2
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!