Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

IJVV De Zwervers

Voor de IJsselmondse Voetbal Vereniging hebben wij het ontwerp en de realisatie mogen verzorgen van hun kantine in het nieuwe clubgebouw. De opvallende bar, alle kasten, balies, keukenblokken en het podium zijn geproduceerd in onze eigen werkplaats en op locatie gemonteerd. Voor de bestuurskamer hebben we een klein keukenblok voorzien en een tafel vervaardigd waarin het logo is gegraveerd. Het resultaat is een gezellige voetbalkantine met een stoere, industriële look, doordat er gebruik gemaakt is van hout, zwart staal en beton. Het totale inrichtings-project hebben wij voor IJ.V.V. De Zwervers van begin tot eind gerealiseerd, waardoor alle werkzaamheden aaneensloten en alles binnen de afgesproken deadline afgerond is.

img-2

Andere Projecten

img-3
Eurofast
img-4
Zorginstelling Riederborgh

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-5

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!