Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-interieur Utrecht

De realisatie van uw horeca-interieur in Utrecht

Als u op zoek bent naar een specialist in horeca-interieur in Utrecht, dan is All Art Design de juiste keuze. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, realiseren en renoveren van horeca-interieurs en hebben een track record van succesvolle projecten in Utrecht en omgeving. We onderscheiden ons door middel van onze creativiteit en transparante aanpak. Het doel is om van iedere onderneming een ware beleving te maken. Storytelling en beleving zijn twee aspecten die hierin niet mogen ontbreken. In het verleden hebben we door deze aanpak al diverse soorten horeca-interieur projecten op mogen leveren voor onder meer restaurants, indoorspeeltuinen en hotels.

Van concept tot realisatie van uw horeca-interieur in Utrecht

Wanneer u contact met ons opneemt, willen we u graag eerst beter leren kennen. We plannen een persoonlijke afspraak in en nemen uw wensen en eisen door voor het horeca-interieur van uw onderneming in Utrecht. Aan de hand hiervan maken we een ontwerp dat past bij de uitstraling van uw horecazaak. Als het ontwerp helemaal naar wens is, vertalen we dit naar een plan van aanpak en een strakke planning. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw horeca-interieur project. Op deze manier geniet u uiteindelijk van het eindresultaat dat voldoet aan de interieurdromen die u nu nog heeft.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

Wij hebben het voorrecht gehad om het complete horeca-interieur van de kantine voor de IJsselmondse Voetbalvereniging te ontwerpen en te realiseren. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Wij hadden de verantwoordelijkheid om al het werk uit te voeren en alles was binnen de afgesproken tijd voltooid. Naast deze projecten hebben wij nog veel meer voorbeelden van diverse horeca-interieur projecten, ook in de buurt van Utrecht. Bekijk deze op onze website.

Interieurrealisatie IJsmondse Voetbal Vereniging

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-4
IJVV De Zwervers
img-5
Koffie & Meer
img-6
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!