Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Terras inrichting horeca

Creëer een uitnodigende sfeer met de juiste terras inrichting in de horeca

Terras inrichting is een heel belangrijk onderdeel in de horeca. Een terras moet er uitnodigend uitzien. Het is van belang dat potentiële gasten van uw restaurant of café of gasten die verblijven in uw hotel zich kunnen inbeelden dat ze op uw terras een heerlijk koud drankje drinken met wat te eten erbij. Misschien lijkt het op het eerste gezicht dat er over een terras heel kort is nagedacht, maar niets is minder waar. Schakel All Art Design in voor een zomers en uniek terras! Wij denken met veel plezier met u mee over alle onmisbare elementen voor uw horecagelegenheid.

Passende terras inrichting voor uw onderneming in de horeca

In de lente, zomer, herfst en winter kan uw terras dienen als verlenging van uw zaak. Om de terras inrichting binnen de horeca geschikt te maken voor alle seizoenen, dienen er een aantal componenten meegenomen te worden in het terrasontwerp. Wilt u het terras alleen gebruiken als de zon zich veelvuldig laat zien? Dat kan natuurlijk ook! In een gesprek met u horen we graag wat uw wensen zijn, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het maken van een terrasontwerp. Naar aanleiding van uw input maken wij een ontwerp/moodboard, waarna u akkoord geeft om dit idee te realiseren.

Uw nieuwe terras geregeld van a tot z

Als u met ons gaat samenwerken, regelen wij het project van a tot z. Wij zijn gespecialiseerd in de horeca en kunnen voor uw nieuwe terras inrichting een prachtig ontwerp maken dat wordt gerealiseerd. Van bouwbegeleiding tot realisatie: al deze werkzaamheden kunt u aan ons uit handen geven. Zo selecteren wij de meest geschikte leveranciers, sturen wij iedereen aan en zorgen we ervoor dat het hele project in juiste banen wordt geleid. Heeft u zelf één of meerdere leveranciers in gedachten? Geen probleem! Met deze leveranciers maken wij graag kennis, zodat het een soepele samenwerking wordt.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

Koffie & Meer kwam bij ons met de vraag of wij de verbouwing van hun kiosk wilden realiseren. Wij verzorgden alle facetten van de bouw bij dit project: van concept tot de elektrotechnische installaties, van logo-ontwerp tot het maatwerk interieur. Alles is geproduceerd e in onze eigen werkplaats. Het eindresultaat is een trendy koffiecorner/kiosk met een industriële en stoere look. Benieuwd naar wat we voor jouw horeca-interieur in Breda kunnen betekenen? Klik dan hier.

Koffiecorner Koffie_&_Meer

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-4
IJVV De Zwervers
img-5
Koffie & Meer
img-6
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!