Standbouw

All Art Design staat klaar voor al uw standbouw projecten

All Art Design is de standbouwer waar u naar op zoek bent. Wij hebben namelijk de expertise en vakmensen in huis om unieke en opvallende stands te realiseren. Als standbouwbedrijf doen wij dit zowel voor nationale als voor internationale beurzen. Bovendien proberen we u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen bij de standbouw én werken wij met het modulaire systeem van Bematrix. Hierdoor bouwen we niet alleen duurzaam, maar bouwen wij ook sneller stands die tevens hergebruikt kunnen worden.

Van concept tot realisatie van uw standbouw project

Bij standbouw komt heel wat kijken. Als standbouwer is ons doel om zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen, van het aanvragen van alle vergunningen tot het opslaan van uw stand. Om dit te realiseren, gaan we eerst met u in gesprek over uw wensen en eisen met betrekking tot de standbouw. Deze vertalen wij naar een origineel ontwerp.

Standbouw inspiratieboek

Download nu gratis en vrijblijvend ons standbouw inspiratieboek met daarin alle informatie over onze projecten. 

    • Diverse voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd
    • Gedetailleerde uitleg over onze unieke werkwijze
    • Inspiratievolle tips en tricks van onze specialisten met praktische voorbeelden

Standbouw projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Standbouwprojecten.

HMTX Global
Afbeelding Stand-Homestudio
Homestudios

Maatwerk standbouw

In de afgelopen jaren hebben wij diverse standbouw projecten gerealiseerd. Voor Lubron te Oosterhout hebben we een 5 meter hoge stand gerealiseerd op de VSK Jaarbeurs te Utrecht. Deze stand is gerealiseerd middels ons modulaire standbouwsysteem. Voor KS Profiel en de diverse business units verzorgen wij het management van de nationale en internationale beurzen waaraan zij deelnemen. Inmiddels hebben we als standbouwer een modulaire stand mogen ontwikkelen en heeft deze al op diverse beurzen gestaan. Bekijk alle projecten hier

Standbouw Lubon

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wil je meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!