Standbouw Breda

Zoekt u een standbouwer in de omgeving van Breda?

Indien u op zoek bent naar een standbouwer in de buurt van Breda, dan bent u bij All Art Design aan het juiste adres. Standbouw zit namelijk in ons DNA: het ontwerp, de productie, de standbouw op locatie en het managen van het proces. Wij hebben de expertise en vakmensen in huis om een unieke en opvallende stand te genereren. Bovendien proberen we u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens de standbouw en werken we met het super modulaire standbouw systeem van beMatrix. Hierdoor werken we op een duurzame manier en zijn wij in staat stands sneller te hergebruiken. 

Van concept tot realisatie van uw standbouw project in omgeving Breda

Bij bouwen van stands komt heel wat kijken. Als standbouwbedrijf nabij Breda is het ons doel om zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen. Denk hierbij aan het aanvragen van alle benodigde vergunningen tot het opslaan van uw stand. Om dit te realiseren, gaan we eerst met u in gesprek over uw wensen en eisen met betrekking tot standbouw. Vanuit daar gaan we aan de slag met het ontwerpen van de beursstand. Wij vinden het erg belangrijk u op de hoogte te houden van het complete proces.

Standbouw-projecten

We hebben diverse standbouw projecten succesvol begeleid en afgerond. Neem bijvoorbeeld Homestudio. Voor Homestudio hebben wij een super moderne stand geproduceerd en geplaatst op PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. De stand was deels open en deels gesloten, waarin we goed gebruik hebben gemaakt van innovatieve projectie en een virtuele wereld weergegeven wordt. De stand omschrijven we als stoer, robuust, open en toegankelijk. Bekijk alle projecten hier

Standbouw-project Homestudio

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Standbouw- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Standbouwprojecten.

Afbeelding Stand-Homestudio
Homestudios