Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

KS Service Center

KS uit Moerdijk heeft met 4 business units deelgenomen aan de ESEF Maakindustrie 2022 in de Jaarbeurs te Utrecht. KS Service Center nam hier samen met KS Roll Forming, KS Parts & Components en KS Profiel aan deel. Doelstelling was een stand te ontwerpen waarbij elke business unit zijn eigen verhaal vertelt en een eigen invulling hieraan geeft in de stand, maar waarbij eenheid en gezamenlijke uitstraling sterk naar voren moest komen.

Voor KS en de diverse business units verzorgen wij het management van de nationale en internationale beurzen waaraan zij deelnemen. Hiervoor hebben wij het ontwerp en de productie van hun beursstand mogen realiseren. Inmiddels is deze modulaire stand al op diverse beurzen geplaatst.

img-12

Andere Projecten

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-15

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!