Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ananz Nicasius

In een voorheen kale gang hebben we met voeldieren een ``dierentuin`` gecreëerd. Aan 1 zijde is de muur voorzien van een gezellige beestenboel door bedrukt wandvinyl waaruit delen van de dieren naar voren komen, zoals de manen, de buik, de neus of de staart. Zo kunnen ze heerlijk geaaid worden. De deuren aan de achterzijde zijn gecamoufleerd door stickers met een print van het binnenverblijf van deze dieren.

In een andere lege ruimte kan vanaf nu gezellig een filmpje gekeken worden. De ruimte is omgetoverd tot een echte oude Brabantse kroeg middels een bar, een dartbord en het bioscoopscherm. Dit alles zorgt voor een warme en prettige sfeer.

Andere Projecten

Schmidt Optiek Amsterdam

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!