Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Schutse Zorg

Bij Zorgcentrum De Schutse in St. Annaland mochten wij 2 belevingsgangen inrichten waarbij de sfeer gecreëerd is van een dorpsstraat. De wanden van de gangen zijn bekleed met een gevelprint. De deuren naar de kamers zijn voorzien met een zelfklevend textiel met daarop een print van echte voordeuren, waardoor het lijkt of je in plaats van door een gang, door een knusse straat loopt.
Naast de bedrukte gevels is gebruik gemaakt van een print met speciaal metselwerk welke oogt als een gestucte gevel, met mooi gemetselde portieken. Hieraan zijn weer 3D objecten als ramen, planten en klimoprekjes aangebracht om het buitengevoel te versterken.
Later mochten we de nieuwe aanbouw voorzien van wandvisuals., voeldieren en deurstickers.

img-11

Andere Projecten

Afbeelding Zorgpartners Gouwestein
Zorgpartners Gouwestein
img-13
Shell de Schelphoek

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-14

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!