Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Lunchroom inrichten

Bent u op zoek naar een partner voor het inrichten van uw lunchroom?

Opent u binnenkort een nieuwe lunchroom? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk moet u nog tig dingen regelen, waaronder het inrichten van uw lunchroom. De lunchroominrichting is één van de belangrijkste aspecten van uw horecazaak. Met deze inrichting zorgt u voor een unieke beleving die gasten echt koppelen aan uw lunchroom. Maak van nieuwe gasten terugkerende gasten door de lekkere gerechten die u serveert én de prettige sfeer die heerst binnen uw lunchgelegenheid. Als u met All Art Design besluit samen te werken, regelen wij uw project van a tot z. Download onze gratis inspirerende brochure en krijg een goed beeld van onze mogelijkheden.

Onze sfeermakers creëren uw nieuwe lunchroomconcept

From Sketch To Reality is onze slogan en dat is ook precies waarvoor u terechtkunt bij ons interieurbouwbedrijf. Een lunchroom inrichten begint bij het maken van een passend ontwerp. Op basis van uw wensen maken we een moodboard en/of ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat en de materialen die we willen gebruiken. We houden van mooie, kwalitatieve materialen (waar mogelijk het liefst duurzaam) en die gebruiken we dan ook zeker binnen uw lunchgelegenheid. Daarbij houden we ons strak aan de gemaakte afspraken en deadlines, waardoor u echt op ons kunt vertrouwen.

Uw lunchroom inrichten: het complete plaatje

Alle werkzaamheden die komen kijken bij het inrichten van uw lunchroom kunt u aan ons uit handen geven. We zijn er voor zowel het ontwerp en de realisatie als voor complete bouwbegeleiding, waarbij wij de meest geschikte leveranciers selecteren en aansturen. Denk hierbij aan elektriciens, aannemers en loodgieters. Natuurlijk kunt u ook leveranciers aandragen waar u momenteel al banden mee heeft. Ook dan leiden we alles in goede banen en zorgen we ervoor dat het project binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd. Zo heeft u geen stress als u uw lunchroom wilt inrichten en kunt u zich bezighouden met andere werkzaamheden.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

Koffie & Meer kwam bij ons met de vraag of wij de verbouwing van hun kiosk wilden realiseren. Wij verzorgden alle facetten van de bouw bij dit project: van concept tot de elektrotechnische installaties, van logo-ontwerp tot het maatwerk interieur. Alles is geproduceerd e in onze eigen werkplaats. Het eindresultaat is een trendy koffiecorner/kiosk met een industriële en stoere look. Benieuwd naar wat we voor jouw horeca-interieur in Breda kunnen betekenen? Klik dan hier.

Koffiecorner Koffie_&_Meer

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-4
IJVV De Zwervers
img-5
Koffie & Meer
img-6
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!