Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-interieur kopen

Dé professional in horeca-interieur

Een nieuw horeca-interieur kopen kan bij All Art Design. In onze werkplaats in Brabant maken wij complete interieurs op maat. Is uw horecazaak toe aan een nieuwe inrichting of opent u binnenkort een horecagelegenheid? Wel zo fijn als u dan een horeca-interieur kunt kopen dat volledig aansluit bij de beleving en sfeer die u wilt creëren. Ons team bestaat volledig uit ervaren en gecertificeerde vakmensen die graag out of the box denken. Voor ieder project maken wij een nieuw uniek concept, dat we na uw goedkeuring realiseren. Benader ons gerust vandaag nog en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Hoe ziet het horeca-interieur van uw dromen eruit?

Als u een horeca-interieur bij ons wilt kopen, maken we graag eerst persoonlijk kennis met u. Op die manier kunnen we elkaar goed leren kennen en zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten wat betreft het interieur dat u wilt laten maken. Hoe ziet u het nieuwe interieur voor u? Welke sfeer wilt u laten terugkomen? Gaat u voor een moderne lunchroom, een sportcafé, een bruine kroeg, een grote, speelse indoorspeeltuin of een klassiek restaurant? Er is ontzettend veel mogelijk bij ons, omdat u bij ons een horeca-interieur op maat kunt kopen. Wij hebben al veel interieurs mogen realiseren en diverse belevingen gecreëerd, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Een horeca-interieur kopen bij echte sfeermakers

Wij zijn echte sfeermakers en werken iedere dag aan de mooiste projecten. Ons kleine team maakt graag van niets iets unieks – from sketch to reality. Een horeca-interieur kopen brengt veel onderwerpen met zich mee, waarover moet worden nagedacht. Denk na over de meubels, de kleuren en de materialen die u graag terug ziet komen in uw horecazaak. Uiteraard voorzien we u in iedere keuze en stap van deskundig, origineel en persoonlijk advies. Bij ons kunt u het horeca-interieur kopen én dit interieur op locatie laten installeren. Zo hoeft u zich hier niet mee bezig te houden en geniet u enkel en alleen van het uiteindelijke resultaat.

Neem contact op met onze creatieve ontwerpers

Wilt u een op maat gemaakt horeca-interieur kopen? Download ons creatieve inspiratieboek en ontdek wat er allemaal mogelijk is voor uw nieuwe of huidige horecalocatie. Tussen onze voltooide projecten vindt u genoeg inspiratie. Bovendien kunt u daar zien dat we ervaring hebben met interieurs bedenken voor diverse branches. Voor elk soort interieur bent u welkom bij ons. Spreken we elkaar binnenkort?

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

We zijn trots op de horeca-interieurprojecten die we in de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Zo was restaurant Passant uit Moerdijk toe aan een nieuwe look. Het restaurant wilde graag een eigentijds design. Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur, waarbij we ook de akoestiek verbeterd hebben. Het resultaat is een restaurant waar nieuw leven in is geblazen. Daarnaast hebben we voor de IJsselmondse Voetbalvereniging de complete kantine mogen vernieuwen. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Nieuwsgierig naar nog meer projecten en inspiratie voor uw horeca-interieur in Eindhoven? Bekijk deze dan hier.

img-3

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-4
IJVV De Zwervers
img-5
Koffie & Meer
img-6
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!