Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-interieur Eindhoven

Dé professional in horeca-interieur voor uw zaak in Eindhoven

All Art Design is de ideale keuze om het horeca-interieur van uw onderneming in Eindhoven aan te pakken. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen, realiseren en renoveren van horeca-interieurs. Met al onze voltooide projecten hebben wij wel bewezen dat onze diensten keer op keer resulteren in een geslaagd resultaat. Unieke designs en een transparante aanpak, dat is waar wij ons in onderscheiden. Ontdek hoe wij meer sfeer in uw horecazaak kunnen creëren.

Het creëren van een beleving middels mooi horeca-interieur in Eindhoven

Ons doel is om iedere onderneming een echte beleving te geven. Zo verzorgden wij eerder voor diverse horecazaken het interieur dat volledig aansloot bij de dromen van onze klant. Denk hierbij aan ondernemingen als hotels, restaurants en indoorspeeltuinen. Kan het horeca-interieur van uw zaak in Eindhoven wel een upgrade gebruiken? Dankzij onze expertise kunnen we u verzekeren dat All Art Design de partner is waar u naar op zoek bent.

Van concept tot realisatie van uw dromen en ideeën

Heeft u een offerte opgevraagd? Heel fijn! We nemen contact met u op om allereerst een afspraak in te plannen. Deze afspraak heeft als doel dat we al uw wensen en eisen in kaart gaan brengen. Alleen zo kunnen we een uniek ontwerp maken dat aansluit bij de sfeer van uw horecazaak. Vervolgens maken we een planning op die wij ook met u zullen delen. Niet alleen bent u dan op de hoogte van de voortgang, wij houden ons altijd aan onze gestelde deadlines. We nemen alle zorgen uit handen en verzorgen zo het gewenste horeca-interieur van uw onderneming in Eindhoven!

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

We zijn trots op de horeca-interieurprojecten die we in de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Zo was restaurant Passant uit Moerdijk toe aan een nieuwe look. Het restaurant wilde graag een eigentijds design. Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur, waarbij we ook de akoestiek verbeterd hebben. Het resultaat is een restaurant waar nieuw leven in is geblazen. Daarnaast hebben we voor de IJsselmondse Voetbalvereniging de complete kantine mogen vernieuwen. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Nieuwsgierig naar nog meer projecten en inspiratie voor uw horeca-interieur in Eindhoven? Bekijk deze dan hier.

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

IJVV De Zwervers
Koffie & Meer
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!