Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca interieur architecten

Dé professional in horeca-interieur

Het team van All Art Design bestaat deels uit horeca interieur architecten die persoonlijk advies geven. Bent u op zoek naar een nieuw interieur voor uw horecazaak? Onze architecten regelen uw interieurproject van a tot z. We hebben al verschillende interieurs gerealiseerd in zeer uiteenlopende branches. Zo zijn de architecten gespecialiseerd in het bedenken van een horeca interieur. Wij zijn echte sfeermakers en creëren keer op keer wauw-effecten. Voor iedere opdrachtgever maken we iets prachtigs van hoge kwaliteit. Als u uw gasten wilt verrassen met een unieke sfeer, schakelt u ons in voor het maken van een bijzondere beleving. Benader onze architecten vandaag nog!

Ontdek welk advies onze horeca interieur architecten voor u kunnen bedenken

Voor onze horeca interieur architecten een advies bedenken, maken zij graag kennis met u. Zo leren ze u en uw wensen en verwachtingen goed kennen. Ieder project bekijken wij als iets compleet nieuws, waarbij we vaak out of the box denken. Op die manier lukt het ons keer op keer om interieurprojecten succesvol uit te voeren. Doe voorafgaand aan het gesprek inspiratie op in het gratis inspiratieboek dat we hebben ontwikkeld. In dit boek staan diverse projecten die we eerder hebben gerealiseerd en zo ziet u wat er onder meer mogelijk is voor uw horecagelegenheid. In het gesprek met de architecten spreekt u al uw dromen uit, zodat wij hier goed mee aan de slag kunnen.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Van concept tot een unieke beleving bij u op locatie

Bent u tevreden met het advies dat onze architecten hebben ontworpen voor uw horeca interieur? Tijd voor de volgende stap! Wij hebben een eigen werkplaats, waardoor het mogelijk is om het gehele interieur voor u te bouwen. Geeft u liever de hele (her)inrichting van uw locatie aan ons uit handen? Dan bouwen wij het interieur in onze werkplaats en installeren wij het in uw horecapand. Dit scheelt u ontzettend veel tijd en stress. U hoeft enkel te genieten van het uiteindelijke resultaat, dat we uiteraard binnen de afgesproken deadline opleveren. Houd u zich bezig met andere belangrijke werkzaamheden, dan creëren wij de beleving en het horeca interieur.

Contacteer onze architecten voor een nieuw horeca interieur

Vul het contactformulier in als u interesse heeft in horeca interieur advies van onze ervaren architecten. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen. Conform het uiteindelijke goedgekeurde ontwerp realiseren wij uw interieur van begin tot eind.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

We zijn trots op de horeca-interieurprojecten die we in de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Zo was restaurant Passant uit Moerdijk toe aan een nieuwe look. Het restaurant wilde graag een eigentijds design. Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur, waarbij we ook de akoestiek verbeterd hebben. Het resultaat is een restaurant waar nieuw leven in is geblazen. Daarnaast hebben we voor de IJsselmondse Voetbalvereniging de complete kantine mogen vernieuwen. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Nieuwsgierig naar nog meer projecten en inspiratie voor uw horeca-interieur in Eindhoven? Bekijk deze dan hier.

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

IJVV De Zwervers
Koffie & Meer
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!