Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-inrichting

Dé professional in horeca-inrichting

In een horeca-inrichting, of horeca-interieur, draait alles om de beleving van gasten. Dat snappen we bij All Art Design. Als u interesse heeft in een nieuwe horeca-inrichting, schakelt u het beste onze sfeermakers in. Ons team is klein en vastberaden. Iedere dag weer creëren we unieke belevingen, waar onze opdrachtgevers gelukkig van worden. Hierbij denken we out of the box en ontwerpen we keer op keer een verrassend wauw-effect. Enkel mooie materialen worden gebruikt bij onze projecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en download onze brochure om inspiratie op te doen.

Het complete plaatje van horeca-inrichting

Bij All Art Design kunt u terecht voor het complete plaatje binnen uw horeca-inrichting. We beginnen allereerst met een ontwerp van uw horeca-interieur, waarna we uiteindelijk overgaan tot de realisatie van de inrichting. Horeca-inrichtingen ontwerpen zit in ons DNA en doen we al jaren voor diverse opdrachtgevers. Zo zijn er ontzettend veel stijlen om uit te kiezen voor uw inrichting:

  • Modern
  • Landelijk
  • Sportief
  • Scandinavisch
  • Minimalistisch
  • Bruin café


De bovenstaande stijlen zijn uiteraard enkel een greep uit de mogelijkheden. Voor de horeca-inrichting van uw pand horen we dan ook graag wat uw wensen zijn voor het interieur.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Bouwbegeleiding en de realisatie van de inrichting

Voor zowel bouwbegeleiding van uw horeca-inrichting als de realisatie van het interieur kunt u terecht bij ons vakkundige team. Wij kiezen de meest geschikte leveranciers en kunnen al uw werkzaamheden uit handen nemen. Van schilderklussen en sloopwerkzaamheden tot het aanpakken van plafonds en vloeren. Ook lichtplannen kunnen we opstellen en de styling van uw horeca-inrichting verzorgen we met veel plezier. Uiteraard gebeurt dit alles binnen de afgesproken deadlines, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op basis van uw wensen maken we het interieurontwerp en zorgen we ervoor dat dit ontwerp wordt gerealiseerd.

Contacteer onze creatieve interieurontwerpers

Is uw horeca-interieur toe aan vernieuwing of heeft u een nieuw pand waar op maat gemaakte inrichting voor nodig is? Neem dan contact op met ons en plan een gesprek in met onze creatieve interieurontwerpers. We denken graag met u mee over de horeca-inrichting en laten u met plezier zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk ook zeker eens onze voltooide projecten om inspiratie op te doen. Als u werkzaam bent in een andere branche, zoals de zorg of retail, is het tevens mogelijk om gebruik te maken van onze diensten. We spreken u graag binnenkort!

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

We zijn trots op de horeca-interieurprojecten die we in de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Zo was restaurant Passant uit Moerdijk toe aan een nieuwe look. Het restaurant wilde graag een eigentijds design. Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur, waarbij we ook de akoestiek verbeterd hebben. Het resultaat is een restaurant waar nieuw leven in is geblazen. Daarnaast hebben we voor de IJsselmondse Voetbalvereniging de complete kantine mogen vernieuwen. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Nieuwsgierig naar nog meer projecten en inspiratie voor uw horeca-interieur in Eindhoven? Bekijk deze dan hier.

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

IJVV De Zwervers
Koffie & Meer
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!