Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-inrichting Breda

Op zoek naar een partner voor de inrichting van uw horecazaak?

U opent een nieuwe horecazaak in West-Brabant of vindt dat de huidige inrichting toe is aan vernieuwing? All Art Design maakt met plezier horeca-inrichting op maat voor uw zaak in Breda. Bij ons werken enkel echte sfeermakers die iedere dag opnieuw denken in concepten en oplossingen én werken aan mooie projecten. We genieten ervan om keer op keer een wauw-effect te mogen creëren voor onze opdrachtgevers in uiteenlopende branches. De horeca is bij uitstek de branche waar er onwijs veel kan met het ontwerpen van inrichtingen. Kom achter de mogelijkheden van een samenwerking met ons door de gratis digitale brochure te downloaden!

Brabantse gezelligheid binnen uw horeca-inrichting in Breda

Eén van de allerbelangrijkste aspecten van een horecazaak is de inrichting. U wilt dat gasten zich prettig voelen al wanneer ze de eerste stap over de drempel zetten. Horeca-inrichting mag bij uw bedrijf in Breda dan ook zeker niet achterlopen op de menukaart. Als de inrichting niet klopt, zullen gasten niet vaker terugkomen om te genieten van al het lekkers dat u bereidt in de keuken. Zonde! Dat probleem kunt u voorkomen door samen te werken met interieurbouwers die weten wat ze doen. Daar komen wij om de hoek kijken. Vertel ons wat uw wensen en verwachtingen zijn, zodat wij een uniek ontwerp voor u kunnen creëren.

Bijzondere elementen zorgen voor een uitnodigende sfeer

Als u aan uw nieuwe horeca-inrichting denkt, wat typeert dan uw zaak in Breda? Schrijf vooral alles op, ook als u creatieve ideeën heeft waarvan u niet weet of de uitvoering mogelijk is. Aangezien wij een eigen werkplaats hebben, kunnen wij veel bijzondere elementen maken voor hotels, restaurants en cafés. Zo realiseerden we eerder al onder meer een prachtige grote 3D-boom, elektrotechnische installaties, unieke logo-ontwerpen, presentatiezuilen in de vorm een suikerbiet, bars, balies en handige keukenblokken. Samen met onze interieurbouwers creëert u een uitnodigende sfeer die ervoor zorgt dat gasten lang blijven hangen en zelfs terugkerende gasten worden.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

Koffie & Meer kwam bij ons met de vraag of wij de verbouwing van hun kiosk wilden realiseren. Wij verzorgden alle facetten van de bouw bij dit project: van concept tot de elektrotechnische installaties, van logo-ontwerp tot het maatwerk interieur. Alles is geproduceerd e in onze eigen werkplaats. Het eindresultaat is een trendy koffiecorner/kiosk met een industriële en stoere look. Benieuwd naar wat we voor jouw horeca-interieur in Breda kunnen betekenen? Klik dan hier.

Koffiecorner Koffie_&_Meer

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

IJVV De Zwervers
Koffie & Meer
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!