Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Café inrichting

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw café?

Een café inrichting die voldoet aan al uw wensen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Als u samenwerkt met All Art Design is er namelijk een heleboel mogelijk. Dagelijks creëren we op in eigen werkplaats de mooiste interieurelementen die samen een unieke sfeer vormen. Ons team bestaat uit vastberaden, gecertificeerde vakmensen met ieder zijn of haar eigen expertise. Zo kunnen wij uw inrichtingsproject regelen van a tot z en heeft u hier weinig omkijken naar, waardoor u zich bezig kunt houden met andere belangrijke werkzaamheden. Voor een inrichting met een wauw-effect bent u bij ons aan het juiste adres. 

Sfeervolle café inrichting die zorgt voor terugkerende gasten

Wat moet uw café inrichting uitstralen? Welke sfeer wilt u creëren binnen uw horecagelegenheid? Er bestaan verschillende soorten cafés die elk hun bijpassende en bijbehorende kenmerken hebben. Zo zijn er het bruine café, het eetcafé, het sportcafé, het grand café, de cocktailbar en het poolcafé. Voor wij aan de slag kunnen met het ontwerpen van uw nieuwe inrichting, horen we graag wat uw wensen en verwachtingen van ons zijn. We willen er natuurlijk wel voor zorgen dat wat wij ontwerpen, perfect aansluit bij wat u op dit moment voor ogen heeft. Aangezien de horeca één van de branches is waarin wij gespecialiseerd zijn, kunnen wij goed met u meedenken.

Van a tot z out of the box denken én werken

Wij worden blij van mooie materialen, het creatieve proces van interieurs bedenken en van niets iets heel moois maken. Bij ons kunt u daarom terecht voor het complete plaatje als het gaat om café inrichting. Van het ontwerp en de bouwbegeleiding tot aan de realisatie van uw nieuwe inrichting: wij nemen u graag alles uit handen. Laat u compleet ontzorgen, want wij kunnen de meest geschikte leveranciers selecteren en aansturen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen, zodat u weet waar wij op dat moment mee bezig zijn. Door deze manier van samenwerken heeft u niet de lasten, maar geniet u uiteindelijk wel van een prachtig resultaat.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

Koffie & Meer kwam bij ons met de vraag of wij de verbouwing van hun kiosk wilden realiseren. Wij verzorgden alle facetten van de bouw bij dit project: van concept tot de elektrotechnische installaties, van logo-ontwerp tot het maatwerk interieur. Alles is geproduceerd e in onze eigen werkplaats. Het eindresultaat is een trendy koffiecorner/kiosk met een industriële en stoere look. Benieuwd naar wat we voor jouw horeca-interieur in Breda kunnen betekenen? Klik dan hier.

Koffiecorner Koffie_&_Meer

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

IJVV De Zwervers
Koffie & Meer
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!