Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Horeca-inrichting

Op zoek naar een partner voor bar inrichting?

In een bar komen mensen samen voor een gezellig drankje en heerlijk hapje. Het is dan wel belangrijk dat de bar inrichting goed bij elkaar past. Gasten van een bar willen kunnen ontspannen en comfortabel lang zitten op een goede stoel of fijne barkruk. All Art Design ontwerpt unieke bar inrichtingen op maat, waarbij de huisstijl en gewenste sfeer de rode draad vormen. Is uw pand toe aan een nieuwe inrichting of opent u binnenkort een horecazaak? Zet de juiste toon door uw pand mooi te laten inrichten. Wij ontzorgen u, van interieurontwerp tot de realisatie van de inrichting van uw bar.

Een ware beleving binnen uw bar inrichting

Iedere bar inrichting toveren wij om tot een ware beleving die blijft hangen in de gedachtes van uw gasten. Door een bepaalde sfeer te creëren, zullen gasten vaker voor uw bar kiezen. Misschien wordt u wel de stambar van verschillende vriendengroepen, families en teamgenoten. Voor we een interieurontwerp creëren, horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn van de inrichting. Welke stijl ziet u het liefst terug? Opent u een sportbar, koffiebar, ouderwets gezellige bar vol krukken en met nootjes op tafel? Er bestaan veel soorten barren. Om een interieurontwerp te maken dat voldoet aan wat u voor ogen heeft, horen wij graag wat u van ons verwacht.

Horeca inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Van ontwerp naar realiteit

All Art Design is de beste partner voor interieurontwerpen. Zodra u akkoord heeft gegeven op het ontwerp van uw bar inrichting is het tijd voor de volgende stap: de realisatie. Wij nemen u graag alle werkzaamheden uit handen van de verbouwing, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Dat scheelt u een hoop stress en tijd. Het enige wat u hoeft te doen, is te genieten van het uiteindelijke resultaat. We werken samen met de beste leveranciers en zorgen ervoor dat de inrichting binnen de afgesproken deadlines wordt gerealiseerd. Tijd voor u om een bezoek te brengen aan de groothandel en alle drank en snacks in te slaan!

Plan een afspraak in en download onze brochure

U wilt een bar inrichting die volledig voldoet aan al uw wensen. Wij hebben de juiste vakmensen in dienst om dit te kunnen realiseren. Neem daarom contact met ons op om een afspraak in te plannen met All Art Design. In een kennismakingsgesprek horen wij graag al uw wensen en laten wij u al grotendeels weten wat we voor u kunnen betekenen. Download in de tussentijd onze brochure om inspiratie op te doen voor uw nieuwe inrichting.

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Horeca-interieur projecten

We zijn trots op de horeca-interieurprojecten die we in de afgelopen jaren hebben opgeleverd. Zo was restaurant Passant uit Moerdijk toe aan een nieuwe look. Het restaurant wilde graag een eigentijds design. Het restaurant is voorzien van een compleet nieuw interieur, waarbij we ook de akoestiek verbeterd hebben. Het resultaat is een restaurant waar nieuw leven in is geblazen. Daarnaast hebben we voor de IJsselmondse Voetbalvereniging de complete kantine mogen vernieuwen. Het eindresultaat was een opvallende bar. Alle horecameubels, waaronder kasten, balies en keukenblokken, zijn vervaardigd in onze eigen werkplaats en ter plaatse gemonteerd. Nieuwsgierig naar nog meer projecten en inspiratie voor uw horeca-interieur in Eindhoven? Bekijk deze dan hier.

img-3

Horeca-interieur
projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van horeca-interieur projecten.

img-4
IJVV De Zwervers
img-5
Koffie & Meer
img-6
Restaurant Passant
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!