Standbouw Rotterdam

All Art Design staat klaar voor uw standbouw project in omgeving Rotterdam

All Art Design is een standbouwbedrijf uit de buurt van Rotterdam. Wij hebben de vakmensen en expertise in huis om voor u een opvallende en unieke stand te realiseren. Als standbouwbedrijf nabij Rotterdam doen wij zowel binnen- en buitenlandse standbouw projecten. Ook proberen we u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen bij het hele proces. Wij werken met het systeem van beMatrix. Hierdoor produceren en bouwen we niet alleen duurzaam, maar bouwen wij ook sneller stands die we weer heel gemakkelijk kunnen hergebruiken, zelfs in het buitenland. 

Van concept tot realisatie van uw standbouw project in omgeving Rotterdam

Als standbouwer in de buurt van Rotterdam is ons doel om zoveel mogelijk van de klant uit handen te nemen. Van het aanvragen van alle vergunningen tot het opslaan van uw stand. Van het ontwerpen tot het bouwen van uw stand. We doen graag het hele proces. Hoewel wij graag het hele project uit handen nemen, zullen wij u altijd blijven betrekken bij alle ontwikkelingen. Dit vinden wij als standbouwbedrijf heel erg belangrijk.

Standbouw-projecten

Al jaren realiseren wij diverse standbouw projecten. Voor onder andere Lubron uit Oosterhout hebben we een 5 meter hoge beursstand op de Jaarbeurs in Utrecht geplaatst. Om deze stand te realiseren hebben we gebruikt gemaakt van het hypermoderne standbouwsysteem van beMatrix. Voor een frisse uitstraling is gebruik gemaakt van een verhoogde witte vloer en verlichte bar. Ook hebben we gezorgd voor genoeg informatie voorziening door 3 tv’s te plaatsen. Bekijk alle projecten hier

Standbouw Rotterdam Lubron

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Standbouw- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Standbouwprojecten.

Afbeelding Stand-Homestudio
Homestudios