Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Standbouw Rotterdam

Realisatie van de standbouw voor uw evenement in omgeving Rotterdam

All Art Design is een bedrijf in de standbouw in de buurt van Rotterdam. Wij hebben de vakmensen en expertise in huis om voor u een opvallende en unieke stand te realiseren. Als standbouwbedrijf nabij Rotterdam doen wij zowel binnen- en buitenlandse standbouw projecten. Ook ontzorgen we u als klant zoveel mogelijk bij het hele proces. Wij werken met het systeem van beMatrix. Hierdoor produceren en bouwen we niet alleen duurzaam, maar bouwen wij ook sneller stands die we weer heel gemakkelijk kunnen hergebruiken, zelfs in het buitenland.

Van concept tot realisatie van uw standbouw project in regio Rotterdam

Als ervaren standbouwer in de buurt van Rotterdam is het ons doel om zoveel mogelijk taken van de klant uit handen te nemen. Van het aanvragen van alle benodigde vergunningen tot het opslaan van uw stand. Van het ontwerpen tot het bouwen van uw stand. We doen graag het hele proces. Hoewel wij met veel plezier het hele project uit handen nemen, zullen wij u altijd blijven betrekken bij alle ontwikkelingen. Dit vinden wij als standbouwbedrijf heel erg belangrijk. Hierdoor heeft u een goed inzicht in de ontwikkeling van ons uw project.

Standbouw inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om uw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Standbouw-projecten

Al jaren realiseren wij met veel genoegen en een hoop ervaring diverse standbouw projecten. Voor onder andere Lubron uit Oosterhout hebben we een 5 meter hoge beursstand op de Jaarbeurs in Utrecht geplaatst. Om deze stand te realiseren naar de wensen van onze opdrachtgever, maakten we gebruik van het hypermoderne standbouwsysteem van beMatrix. Voor een frisse uitstraling is gebruikgemaakt van een verhoogde witte vloer en verlichte bar. Ook zorgden we voor genoeg informatievoorziening door drie televisieschermen te plaatsen. Passanten wisten zo met één blik wat Lubron voor werkzaamheden uitvoert. Bekijk alle projecten hier

Standbouw Rotterdam Lubron

Standbouw- projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Standbouwprojecten.

img-4
BAM Infra
img-5
BAM Wonen op Provada
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!