Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prins Petfoods

Prins Petfoods heeft een uniek bezoekerscentrum geopend waarin je het bedrijf, hun werkwijze en allerlei aspecten van dierenvoeding leert kennen. Voor de ruimte ``organen`` hebben wij een heel groot hondenskelet gemaakt waar je onderdoor kunt lopen. Door het scannen van afbeeldingen met een tablet leer je alles over de organen van de hond en kat ontdekken. Op de wand hebben we verschillende kastjes geplaatst met tabbladen waarop je meer informatie kunt vinden over problemen bij hond of kat. In 2 bijzondere stoeltjes kun je plaats nemen en middels een VR-bril in het leven van een hond of kat stappen.
Tevens hebben we in onze werkplaats voor de ontvangstruimte een nieuwe balie gemaakt.

img-2

Andere Projecten

img-3
Welthuis Zorgcentrum De Liezeborgh
img-4
Pieter van Foreest Pijnacker

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-5

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!