Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

HMTX Global

Vanuit het hoofdkantoor van HMTX Global in Nederland vinden alle verkoop- en marketingactiviteiten plaats. HMTX Global focust zich op de merken Aspecta, Allure en Vertex (OEM en private label oplossingen) en is onderdeel van het wereldwijde bedrijf HMTX Industries.

Op de toonaangevende beurs Domotex in Hannover is een volledig nieuwe duurzame collectie succesvol gepresenteerd. Wij mochten voor HMTX Global een opvallende stand ontwerpen. De stand is clean, wit en helder, waardoor de vloerencollecties helemaal tot hun recht komen. De displays zijn zo ontworpen dat kleuren en formaten optimaal te beleven zijn. In de stand is ook aandacht voor de duurzame productie van HMTX:  een wand met pet-flessen geeft weer hoeveel flessen gerecycled worden tot een vierkante meter nieuwe vloer. In deze stand hebben wij gewerkt met maar liefst 3 LED-walls om de merkbeleving te ondersteunen.

img-7

Andere Projecten

img-8
Flagshipstore Plinten en Profielen Centrale
img-9
Respect Zeewinde

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-10

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!