Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Groenhuysen Moerweide

Bij Groenhuysen Moerweide hebben wij op 2 afdelingen een belevingsgerichte omgeving gemaakt. Door het aanbrengen van een belevingscircuit worden cliënten uitgenodigd om op ontdekkingsreis te gaan. Enerzijds door middel van een grote visual met 3 voeldieren, anderzijds door verrijdbare onderdelen, zoals de mijmerkraam. Het West-Brabantse plattelandsleven loopt als thema door de beelden heen en roept veel herkenning op bij de cliënten. De combinatie van het buitengevoel (boerderijthema, dieren verzorgen) met het huiselijke (de was doen), zorgt voor aansluiting bij een breed interesseveld van de cliënten.

Door te werken met verrijdbare elementen behoudt de zorginstelling een hoge mate van flexibiliteit: de mijmerkramen kunnen eenvoudig op een andere afdeling geplaatst worden en het maakt de investering toekomstbestendig. Bij een eventuele verhuizing kan een groot deel van het loopcircuit meegenomen worden naar een nieuwe locatie.

Ook hebben we in het Atrium een draai-orgel “van toen“ toegevoegd. Custom-made voor Moerweide.

img-2

Andere Projecten

img-3
Stedelijk Museum Breda
img-4
HepcoMotion

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-5

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!