Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

De Wever

Twee afdelingen van Woonzorgcentrum De Heikant in Tilburg, onderdeel van De Wever, zijn door ons voorzien van sfeerbeleving. De eentonige gangen zijn nu belevenisvolle straatjes geworden.
Om een frisse basis te krijgen, zijn alle wanden geverfd. Een aantal wanden hebben we voorzien van een print met geveltjes en 3D decoraties zoals: ramen, plantjes, lampen en naambordjes. Hiermee is het gevoel van een echt “straatje” ontstaan. Door bestickeringen van ramen en deuren vallen deze minder op of worden juist de huiskamers geaccentueerd. Met deze aanpassingen ontstaat een fijn loopcircuit waar van alles te beleven is.

img-5

Andere Projecten

img-7
Syngenta op Agro-Expo

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-8

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!