Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Cybex

Voor Cybex hebben wij een stand geplaatst op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Dit trendy lifestylemerk presenteerde daar de nieuwste autostoeltjes, draagzakken, kindermeubilair en kinderwagens in een opvallende zwart-witte setting. De designafdeling van Cybex was verantwoordelijk voor het schetsontwerp, wij vertaalden dit naar ons Bematrix systeem om zo de stand volledig modulair te kunnen opbouwen. De stand is volledig voorzien van textieldoeken, wat een strakke uitstraling geeft. Naast de op- en afbouw in de RAI, hebben wij de podia, displays en standaards voor de producten  in eigen huis geproduceerd.

img-2

Andere Projecten

img-3
Koffie & Meer
img-4
Solines

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-5

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!