Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Cardia Thuishaven

Bij zorginstelling De Thuishaven (Cardia) in Den Haag hebben we diverse elementen aangebracht om voor de bewoners meer sfeer en beleving te creëren.

Door o.a. het aanbrengen van een speciale bestickering met een print van een onderwaterwereld en door de vloer te voorzien van een bedrukt vloervinyl met een zandprint is de ``gewone```` badkamer een echte snoezelbadkamer geworden waar bewoners heerlijk kunnen ``snoezelen``.
Snoezelen is het stimuleren van verschillende zintuigen door een combinatie van muziek, lichteffecten, trillingen, tastmateriaal en geuren. Snoezelen vindt plaats in een veilige, warme en rustige omgeving aan mensen met een verstandelijke beperking of met dementie. Zo kunnen zij ontspannen.

Tevens hebben wij een muur in de gang voorzien van voelschaapjes waardoor er een ware belevingsgang is ontstaan welke zorgt voor meer rust, afleiding en juiste prikkels.

Afbeelding Cardia Thuishaven

Andere Projecten

img-20
Bam Wonen

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-22

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!