Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bam Wonen

Voor BAM Wonen hebben wij deze duurzame stand gerealiseerd voor hun deelname aan de grootste vastgoedbeurs van Nederland, Provada. De stand sluit geheel aan op het op de Provada gepresenteerde duurzame concept FLOW. De stand is gebouwd met ons modulair standbouw systeem Bematrix in combinatie met FSC gecertificeerd hout. De toegepaste textieldoeken worden gerecycled tot vilt. De vloer is geproduceerd in Europa en 100% Ftalaat-vrij en kan volledig gerecycled worden. De beplanting krijgt een tweede leven en uiteraard is overal gebruik gemaakt van LED-verlichting. De stand wordt bij ons opgeslagen en wordt hergebruikt voor volgende plaatsingen.

img-12

Andere Projecten

img-13
Zorgpartners Ronssehof
img-14
BAM Infra

Download ons inspiratieboek

Download ons gratis inspiratieboek en ontdek de kracht van creativiteit en innovatie. Het boek bevat diverse opgeleverde projecten als voorbeeld en biedt inzichten om jouw creativiteit te stimuleren. Laat uw gegevens achter en u ontvangt de brochure zo snel mogelijk in uw mailbox! 

img-15

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!