Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Interieurbouw Utrecht

Uw partner in interieurbouw nabij Utrecht

Interieurbouw in de omgeving van Utrecht voert All Art Design als de beste uit. Onze passie is om van ‘niks’ een compleet interieur neer te zetten dat voldoet aan alle wensen van onze klant. Bij ons werken diverse specialisten en de juiste vakmensen om uw interieurbouw project in goede banen te leiden. Alle interieurelementen maken wij op maat in onze werkplaats. Plan een kennismakingsgesprek met ons in om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat wij op maat kunnen maken voor de interieurbouw van uw pand in Utrecht

Aangezien wij alles op maat maken, is er ontzettend veel mogelijk bij het creëren van de juiste sfeer in uw interieur. Bij het ontwerpen van de elementen die we gebruiken bij de interieurbouw bij u in Utrecht, kunnen we onder andere de volgende meubelstukken maken:

  • Wandkasten
  • Tabakskasten
  • Balies
  • Displays
  • Winkelmeubilair

Van concept tot realisatie van uw interieurbouwproject in Utrecht

Tijdens het interieurbouwproject vinden wij het belangrijk de klant zoveel mogelijk te betrekken in de verschillende fases. Daarom starten we als interieurbouwer altijd met een kennismakingsgesprek. Ons grootste belang is achter uw wensen en eisen komen, zodat duidelijk is wat u van ons verwacht en wij hier goed op kunnen inspelen. Wanneer alles helemaal helder is voor beide partijen, gaan we aan de slag met het opstellen van een plan en het ontwerpen van uw interieur. Gedurende de interieurbouw bij u in Utrecht houden we ons altijd aan de gemaakte planning en afgesproken deadlines.

Download ons inspiratieboek

  • Diverse voorbeelden van projecten die we hebben opgeleverd
  • Uitleg over onze werkwijze
  • Gratis & geheel vrijblijvend
img-2

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Interieurbouw projecten

Voor tientallen klanten hebben wij de afgelopen jaren interieurbouw projecten mogen uitvoeren. Prins Petfoods is een klant uit de hospitality branche. Prins Petfoods heeft een uniek bezoekerscentrum geopend, waarin bezoekers het bedrijf, hun werkwijze en allerlei aspecten van dierenvoeding leren kennen. In de ruimte ‘organen’ hebben wij een supergroot hangend hondenskelet gemaakt waar men onderdoor kan lopen. In de verschillende ruimtes hangen tablets met afbeeldingen die gescand kunnen worden met telefoons. Door het scannen van de afbeeldingen leert men alles over de organen van de hond en kat kennen. Ook kunnen bezoekers in het leven van een kat en hond treden door middel van een VR-bril. Is dat niet gaaf? Bekijk alle projecten hier

 
Interieurbouw Prins Petoods

Interieurbouw projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Interieurbouw-projecten.

img-5
Flagshipstore Plinten en Profielen Centrale
img-6
HMTX Global showroom-inrichting
Download onze brochure!

Wilt u meer zien van onze projecten en alvast wat inspiratie opdoen? Vraag onze brochure aan!