Interieurbouw Utrecht

All Art Design als uw partner in interieurbouw Utrecht

Wij zijn een expert op gebied van interieurbouw. All Art Design beschikt over diverse specialisten en de juiste vakmensen om uw interieurbouw project in goede banen te begeleiden. Alle interieurelementen maken wij op maat in onze werkplaats. Voorbeelden van interieurelementen die wij op maat maken zijn: wandkasten, tabakskasten, balies, displays en winkelinterieur. All Art Design is de interieurbouwer in de omgeving van Utrecht en werkzaam voor bedrijven diverse branches. 

Van concept tot realisatie van uw interieurbouw Utrecht

Tijdens het interieurbouw project vinden wij het belangrijk de klant er zoveel mogelijk bij te betrekken. Daarom starten we als interieurbouwer altijd met een kennismakingsgesprek. Ons grootste belang is achter uw wensen en eisen komen, zodat duidelijk is wat u van ons verwacht. Wanneer dat zo is, gaan we aan de slag met het opstellen van een plan en het ontwerpen van uw interieur. Daarbij houden we ons altijd aan de strakke planning en deadlines. 

Interieurbouw projecten

Voor tientallen klanten hebben wij de afgelopen jaren interieurbouw projecten mogen uitvoeren. Prins Petfoods is een klant uit de hospitality branche. Prins Petfoods heeft een uniek bezoekerscentrum geopend, waarin bezoekers het bedrijf, hun werkwijze en allerlei aspecten van dierenvoeding leren kennen. In de ruimte ‘organen’ hebben wij een supergroot hangend hondenskelet gemaakt waar men onderdoor kan lopen. In de verschillende ruimtes hangen tablets met afbeeldingen die gescand kunnen worden met telefoons. Door het scannen van de afbeeldingen leert men alles over de organen van de hond en kat kennen. Ook kunnen bezoekers in het leven van een kat en hond treden door middel van een VR-bril. Is dat niet gaaf? Bekijk alle projecten hier

 
Interieurbouw Prins Petoods

Neem contact op!

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Interieurbouw projecten

Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van Interieurbouw-projecten.

IJVV De Zwervers
Prins Petfoods