Healthcare

Healthcare

banner ontwerp bewerkt

Bij de inrichting van zorginstellingen voor o.a. mensen met dementie komt onze ervaring met storytelling en sfeerbeleving uitstekend van pas. Onze zorgconcepten zijn er op gericht om voor bewoners een optimale woonomgeving te realiseren.

All Art Design is gespecialiseerd in de inrichting van zorginstellingen zoals voor mensen met dementie. Door op maat gemaakte objecten met bijpassende beelden & kleuren kunnen wij de gewenste sfeer aanbrengen of thematische opstellingen realiseren (bijvoorbeeld rond een thema, zoals “een dorp of stad”, het “strandgevoel”, het “buitenleven”, “het bos”, “de haven”, etc.). Diverse aspecten komen daarbij aan bod: het zien, het voelen, het ruiken en het horen.
Wij sluiten aan bij de recentste inzichten en onderzoeken om het welzijn van bewoners te bevorderen.

Wij kunnen zorgen voor de gehele inrichting van een ruimte (gangen, restaurants, huiskamers), maar ook voor een losstaand element, zoals een ``bewonersboom`` (Van elke bewoner kan een foto in de boom gehangen worden, wat zorgt voor een persoonlijke noot, een herkenningspunt en een gevoel van saamhorigheid), een ``belevingskast`` (een open kast met nostalgische elementen waarbij een cliënt, samen met bezoekers, herinneringen op kan halen). Ook zithoeken en deur- of raamstickers in een bepaalde stijl of thema zijn mogelijk.

Healthcare producten

Healthcare projecten