Brabant Zorg Aatrium

Brabant Zorg Aatrium

754239dc-af71-416e-986f-1546f87a1191
0f626d82-b60e-4a9b-b650-dd182d4489461f8a673c-8ada-4a47-b6d7-18ab8f93a37d3de5500d-7f83-44ad-870d-6010fa14ed376c0ae637-fcd4-4ebb-80d9-c412ed8c8b64311f4195-a162-4a84-9922-a9edf50a8b510542062f-2133-4354-ba97-96ed91fcd162754239dc-af71-416e-986f-1546f87a1191cc446227-312d-4ebd-a16c-b1338021db9ff23a709f-9e80-4bc2-a1d7-e81eb0aae4dd
  • Locatie: Veghel
  • Opdrachtgever: Brabant Zorg
  • Categorie: Zorg

Het liftplein bij Brabant Zorg Aatrium hebben we de look en feel van een dorpsplein gegeven. Door de bakstenen structuur en de beplanting in de
bestickering wordt buiten naar binnen gehaald. Ondanks de bestickering op de ramen blijft het contact met de andere ruimtes en blijft lichtinval van buiten behouden.
Doordat de bestickering doorloopt over de liften wordt het een rustige eenheid en het zorgt er ook voor dat de liften lastiger te herkennen zijn voor bewoners, hetgeen het vluchtgedrag verminderd.
Tevens hebben we in een raampartij een religie-neutrale herdenkingsplek gecreëerd. Hier kunnen bewoners foto’s, kunstkaarsen, bloemen en memorabilia plaatsen om dierbaren te herdenken.