Blog

Akoestische en verrijdbare werkplekken

Verrijdbare akoestische werkplekken zorgen ervoor dat je op elke gewenste locatie rustig kunt werken. Doordat de werkplek omringd wordt door akoestische panelen worden geluiden van de omgeving geabsorbeerd en kan men in alle rust werken. De werkplekken kunnen naar wens uitgevoerd worden.

Roomdivider

Om werkplekken op kantoor en thuis opnieuw in te richten volgens de 1,5 meter richtlijnen, is deze roomdivider de oplossing.
Een hip design, functioneel door een prikbordfunctie op kurk, verbetering van de akoestiek en een groene uitstraling! Gepersonaliseerd met uw logo. Eventueel ook op huurbasis inzetbaar.

Sfeerbanken

Wij hebben een “sfeerbank” ontworpen, die zorgt voor een fijne zitplaats. Geschikt voor zorginstellingen, zodat cliënten even tot rust kunnen komen op de gangen en bij het liftplein, voor scholen als een ideale ontmoetingsplaats en voor kantoren als een fijne plek om te sparren met collega’s. Door het ``dakje`` aan de bovenzijde geeft het bankje een geborgen gevoel. De afbeelding in het bankje zorgt voor een sfeervol geheel. In combinatie met wandvisuals wordt er een totaalbeleving gerealiseerd. Desgewenst kan de bank volledig op maat gemaakt worden. De standaard afmeting is: 280 cm breed x 240 cm hoog.